Julekalender indsamling 2022

AMIS laver en julekalender, hvor du hver dag kan være med til at vinde. Hver dag er der 3 præmier, som trækkes blandt dem, der har svaret rigtigt på dagens spørgsmål. Julekalderen er på AMIS‘ Facebook side.

Formålet med julekalenderen er at skabe opmærksomhed om behovet for at støtte de ukrainske foreninger LOGOS og All-Ukrainian NGO Coalition for People with Intellectual Disabilities. Så vi håber, du vil være med til at støtte indsamlingen.

Hvis I vil hjælpe, kan I sende en donation til AMIS. Enten på mobilepay (202655) eller til AMIS‘ konto i Danske Bank, reg. 4180, konto 2580033698. Hvis I vil have fradrag for skat for jeres donation, skriv en mail til AMIS post@amis.dk med jeres cpr-nummer og beløbet I har givet, så indberettes det til skat. På forhånd tak for al jeres hjælp!

Hver dag vil der være en fortælling om arbejdet og situation i Ukraine, så du ved, hvad du støtter. Især skal vi samle ind til foreningen LOGOS. Målet er minimum 40.000 kr. Så der er god brug for din hjælp.

Ud over LOGOS arbejder vi sammen med All-Ukrainian Coalition for People with Intellectual Disabilities.

Coalitionen er en selvstyrende non-profit organisation. Det omfatter 118 organisationer og institutioner fra 25 regioner i Ukraine, der leverer tjenester til mennesker med intellektuelle handicap og beskytter deres rettigheder. Yderligere 50 ikke-statslige organisationer er partnere i Koalitionen NGO. Medlemmer af disse regionale organisationer er 34,5 tusinde mennesker med intellektuelle handicap og deres familier (i alt har næsten 98 tusinde mennesker i Ukraine handicap på grund af intellektuelle handicap). De fleste af koalitionens medlemsorganisationer og partnere har mange års erfaring med at levere tjenester, beskytte rettighederne og varetage interesserne for borgere med handicap i deres regioner. Besøg deres Facebook side.